OVER MIJ 2017-12-12T21:44:26+00:00

OVER MONIQUE

OVER PITSTOPVOORVROUWEN.NL

Ik heb het grootste deel van mijn loopbaan gewerkt als directiesecretaresse en personal management assistant. Ook toen ik moeder werd van een zoon en een dochter, maar dan parttime. Op mijn 41e ben ik om verschillende redenen gestopt met werken. Opeens was ik geen werkende moeder meer, maar een thuismoeder. Een wereld van verschil!

De afgelopen jaren heb ik als thuismoeder heus niet stilgezeten, de agenda loopt vanzelf vol. Mijn vriend is volop bezig met zijn drukke baan en geregeld een paar dagen van huis, ik zorg thuis voor een stabiele basis. Naast de zorg voor onze kinderen ben ik me als vrijwilliger gaan inzetten voor het hockeyteam van mijn dochter, hebben we gezinsuitbreiding gekregen met een Spaanse zwerfhond met bovenmatig jachtinstinct en ben ik als vrijwilliger aan de slag gegaan als buddy voor mensen die chronisch, ernstig of levensbedreigend ziek zijn.

Met het groter en zelfstandiger worden van de kinderen begon er toch iets te knagen. Ik begon iets te missen, een stukje voldoening, waardering en ontwikkeling. Ik wilde iets doen waar ik helemaal blij van zou worden en waar ik heel veel energie van zou krijgen. Maar wat? Het moest te combineren zijn met de dingen die ik al deed. De zoektocht naar een nieuw doel begon en ging niet over rozen. Vertwijfeling en frustraties alom. Ik geloof niet dat ik altijd gezellig gezelschap was…

Ik had altijd al iets met schrijven. Jaren geleden heb ik enkele artikelen voor info.nu geschreven, daar kreeg ik ooit bij de keuring van een artikel de feedback dat mijn schrijfstijl meer weg had van een blog-schrijfstijl. Hm, een blog… Het begon meteen te kriebelen, maar ik durfde uiteindelijk toch niet. Waarom zoveel tijd in iets steken wat misschien helemaal geen succes gaat worden? Ik was er denk ik nog niet klaar voor.

September 2017 wel! Na een drukke week vol hand- en spandiensten, vond ik het hoogtijd om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Het werd tóch een blog! Weg twijfels, gewoon doen! Eind december 2017 ging pitstopvoorvrouwen.nl live. Het is één lange ontdekkingsreis: van het bedenken van de domeinnaam tot het realiseren van de website en het steeds opnieuw inspiratie opdoen voor de blogartikelen. Ik heb mijn passie weer gevonden!

pitstopvoorvrouwen.nl, een blog voor vrouwen over vrouwen. Duik de pitstop in en neem een moment voor jezelf om even bij te tanken! Ik blog over allerlei vrouwenzaken. Informatief, persoonlijk, openhartig, pikant. Soms serieus, soms humoristisch. Elke maandag plaats ik een nieuwe blog, soms vaker. Veel leesplezier!

(Deze blog is nog in groei en bloei, feedback is altijd welkom! Dit kan via info@pitstopvoorvrouwen.nl, via het contactformulier of laat een reactie achter onder dit bericht.)