FIFTY SHADES FREED KOMT ERAAN!

2018-02-01T13:16:56+01:001 februari 2018|

Yes, het is bijna zover: Fifty Shades is back! Fifty Shades Freed, the final chapter, belooft spannend en opwindend te worden! Do you wanna play? Don’t miss the climax!

Fifty Shades Freed gaat 7 februari 2018 in Nederland in première! Dit is dus het laatste deel van de erotische Fifty Shades-trilogie.

Trailer

Om jullie alvast een beetje op te warmen, neem een kijkje op de officiële trailer van Fifty Shades Freed: http://www.fiftyshadesfilm.nl/trailers.php.

Het verhaal

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele. Het laatste deel gaat verder waar de succesvolle films Fifty Shades of Grey en Fifty Shades Darker ophielden. Christian en Ana zijn pas getrouwd en denken dat ze de schimmige figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en genieten met volle teugen van hun leven vol passie en rijkdom. Maar net als het geluk Ana en Christian lijkt toe te lachen, brengen nieuwe bedreigingen hun prille geluk in gevaar…

Algemeen

De Fifty Shades-trilogie is gebaseerd op de erotische bestselling boekenreeks Vijftig Tinten Grijs van schrijfster E.L. James.

  • Fifty Shades Freed uit 2018 is gebaseerd op de roman Vijftig Tinten Vrij.
  • Fifty Shades Darker uit 2017 is gebaseerd op de roman Vijftig Tinten Donkerder.
  • Fifty Shades of Grey uit 2015 is gebaseerd op de roman Vijftig Tinten Grijs.

❗ Let op: Kijkwijzer classificatie Fifty Shades Freed 16 jaar!

Bronnen: http://www.fiftyshadesfilm.nl / https://www.universalpictures.com/movies/fifty-shades-freed

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.